Service

Voor service langs de weg of bij u thuis hebben wij twee vrachtwagens. Deze vrachtwagen zijn ingericht als mobiele garages waarin wij uw auto voor uw deur of langs de weg repareren. Om dit te kunnen doen hebben wij zoveel mogelijk veelgebruikte onderdelen in de vrachtwagens liggen. Zo kunnen wij de meeste klanten direct helpen.

Hieronder vind u een aantal situaties waarin wij kiezen voor een andere oplossing. Uiteraard met als doel de klant zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Reparatie in Alkmaar

Is de schade ernstig? Of is het om een andere reden niet mogelijk uw auto langs de weg te repareren? Dan nemen wij de auto mee naar Alkmaar om hem daar te repareren. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met de klant.

Samenwerking met geselecteerde herstelbedrijven

Bij aanrijdingsschade aan uw auto is het soms sneller ervoor te kiezen uw auto naar een autoschade herstelbedrijf te brengen. Dit zijn altijd zorgvuldig geselecteerde herstelbedrijven. Wij werken uiteraard al geruime tijd samen met deze bedrijven. Voor vragen over uw auto kunt u natuurlijk contact op blijven nemen met ons.

Servicegebied

Ons servicegebied beslaat een groot deel van Nederland. Wij bieden service op locatie in het westen en midden van Nederland. U wordt langs de weg geholpen in

  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Utrecht
  • De Veluwe
  • Flevopolder
  • Noord-Oostpolder

Wilt u meer informatie over onze voorrij- en servicekosten, neem dan even contact op met 072-5155128.foto's van alles wat 026 foto van telefoon 014